0,00 lei 0

Termeni și condiții de utilizare

Pagina www.safeclean.ro este un material de informare si comunicare in timp real oferit de  SAFECLEAN, cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii companiei. Pentru folosirea in bune conditii a paginii se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

DREPT DE PROPRIETATE ASUPRA CONTINUTULUI ACESTUI SITE

www.safeclean.ro este o proprietate SAFECLEAN, cu sediul social pe  Timisoara,Str. Victor Valcovici, Nr. 5., înregistrată la ORC cu  J 35/3220/2018, CUI: 35831452.                     

Toate materialele reproduse pe acest site, incluzând, dar fără a se limita la informatii, texte, grafică, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum şi mărci înregistrate reprezintă continutul acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci şi proprietate intelectuală, cu exceptia unei stipulatii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de către dumneavoastră a continutului site-ului constituie o acceptare a acestor conditii şi vă obliga la respectarea acestora. Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut în orice modalitate cu exceptia cazurilor permise de conditiile de utilizare sau cu consimtământul expres şi prealabil al proprietarului acestui continut.

MĂRCI ÎNREGISTRATE ŞI COPYRIGHT

Mărcile înregistrate şi logo-ul de pe acest site şi alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulatii contrare exprese, proprietatea SAFECLEAN  şi a partenerilor SAFECLEAN. Ele sunt protejate de către Legea Mărcilor Înregistrate şi de către tratate internationale, iar reproducerea şi folosirea lor neautorizată vor atrage după sine pedepsirea conform legilor în vigoare. Toate drepturile rezervate. Legea dreptului de autor şi tratatele internationale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio formă şi în niciun fel fara o permisiune în prealabil scrisă de la SAFECLEAN. Reproducerea neautorizată a acestui site şi a celor afiliate, ori a oricărei părti componente va atrage după sine pedepsirea conform legislatiei în vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii.  nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina SAFECLEAN.                           .

LEGATURI

SAFECLEAN nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura informativa, comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.